ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ ΜΕ ΓΥΨΟΣΑΝΙΔΕΣ

ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ ΜΕ ΓΥΨΟΣΑΝΙΔΕΣ
Δαμασιώτης Ε. & Γ. | Κατασκευές με Γυψοσανίδες & Εξωτερική Θερμομόνωση Λάρισα

Οι γυψοσανίδες είναι ειδική σύνθεση γύψου που έχει συμπιεστεί ανάμεσα από δύο χοντρά φύλλα πεπιεσμένου χαρτιού σε μορφή πλάκας με λεία επιφάνεια. Στην εποχή μας κυριαρχούν στο χώρο των ανακαινίσεων των οικιών, των καταστημάτων καθώς και στη διαμόρφωση επαγγελματικών χώρων λόγω της ταχύτητας και της ευελιξίας εφαρμογής του υλικού στις σύγχρονες δομικές απαιτήσεις.

Με τη χρήση και εφαρμογή γυψοσανίδων, μπορείτε να αποκτήσετε λειτουργικούς και αισθητικά αναβαθμισμένους χώρους, διαμορφωμένους έτσι, ώστε να καλύπτουν τις καθημερινές σας ανάγκες. Εκτός από την κάλυψη αναγκών διαρρύθμισης, οι γυψοσανίδες προσθέτουν και ένα ιδιαίτερο διακοσμητικό ύφος στον προσωπικό ή και επαγγελματικό σας χώρο.

Οι γυψοσανίδες προσφέρουν, επίσης, την ιδανική λύση για κατασκευές εσωτερικής δόμησης που στοχεύουν στη θερμομόνωση και ηχομόνωση του χώρου, αλλά και στην πυροπροστασία του.

 

 
ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΟΥΜΕ

H επιχείρησή μας “Δαμασιώτης Ε. & Γ.” η οποία βρίσκεται στην Λάρισα, αναλύει τις απαιτήσεις ενός έργου και σας διασφαλίζει τον άρτιο σχεδιασμό, την λειτουργικότητα, την ποιότητα και την ταχύτητα κατασκευής. Προσφέρουμε ολοκληρωμένες λύσεις με προσαρμοσμένο κόστος κατασκευής στις δυνατότητες του πελάτη.
 
 Οροφές - Ψευδοροφές
Κρυφός Φωτισμός
Γύψινες Διακοσμήσεις
Χωρίσματα με Γυψοσανίδες
Βιβλιοθήκες - Ράφια
Επένδυση Τζακιών
Ορυκτές Ίνες
​​​​​​​ Ειδικές Κατασκευές
 

 

Με συνέπεια και επαγγελματισμό μπορούμε να πραγματοποιήσουμε πάσης φύσεως εργασίες στον τομέα της ξηράς δόμησης, με εγγυημένα αποτελέσματα. Η πολυετής εμπειρία και η άρτια εξειδίκευσή μας αποτελούν τα εχέγγυα για την υψηλή ποιότητα της εργασίας μας.
Τα έργα μας ξεχωρίζουν για την ποιότητα κατασκευής, την υψηλού επιπέδου αισθητική καθώς και την τεράστια αντοχή εφόσον χρησιμοποιούμε υλικά υψηλών προδιαγραφών και συνεργαζόμαστε με μεγάλες εταιρείες της εμπιστοσύνης μας έτσι ώστε να μπορούμε να υποσχεθούμε κορυφαίο αποτέλεσμα για τους πελάτες μας.

 

 

 
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

και θα έρθουμε άμεσα στον χώρο για να ακούσουμε τις ανάγκες σας και να σας προτείνουμε την ιδανική λύση για οποιαδήποτε κατασκευή με γυψοσανίδα επιθυμείτε να πραγματοποιείσετε στην οικία ή τον επαγγελματικό σας χώρο στην Λάρισα και σε όλη την Θεσσαλία.