ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΜΑΣ

 
ΔΑΜΑΣΙΩΤΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ
Κατασκευές με Γυψοσανίδες & Εξωτερική Θερμοπρόσοψη Λάρισα

H επιχείρησή μας “ΔΑΜΑΣΙΩΤΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ” η οποία βρίσκεται στην Λάρισα, δραστηριοποιείται εδώ και 2 γενιές στο χώρο της ξηράς δόμησης προσφέροντας κατασκευές με γυψοσανίδες, γύψινες διακοσμήσεις καθώς και εργασίες μόνωσης που ξεχωρίζουν για την υψηλή ποιότητα τους.

Έχοντας εξυπηρετήσει έως σήμερα έναν μεγάλο αριθμό πελατών, μπορούμε να αναλάβουμε και να φέρουμε σε πέρας οποιαδήποτε κατασκευή με γυψοσανίδα επιθυμείτε σε οικίες, ξενοδοχεία, καταστήματα, εστιατόρια κ.α στην Λάρισα και σε όλη την Θεσσαλία.

Το έμπειρο και εξειδικευμένο προσωπικό μας, αναλαμβάνει την μελέτη και την κατασκευή κάθε έργου που σχετίζεται με γυψοσανίδες καθώς και την μόνωση του κτιρίου σας.
 

 

Δημιουργούμε κατασκευές με γυψοσανίδα όπως ειδικά χωρίσματα, ψευδοροφές, ράφια, σκάλες, τζάκι κ.ά. και μπορούμε να ανταπεξέλθουμε σε οποιοδήποτε έργο μάς αναθέσετε, ανεξαρτήτως μεγέθους και δυσκολίας προσφέροντας ένα άψογο ποιοτικά και αισθητικά αποτέλεσμα, πάντα στις πιο ανταγωνιστικές τιμές.

Παρακολουθώντας διαρκώς της εξελίξεις στο χώρο της διακόσμησης, μπορούμε να σας προτείνουμε μοντέρνες και φρέσκες ιδέες που θα αναδείξουν και θα ξεχωρίσουν την οικία ή τον επαγγελματικό σας χώρο. Περίτεχνες και πρωτότυπες κατασκευές γυψοσανίδας αλλά και αποτελεσματικές λύσεις μόνωσης ιδανικές για κάθε κτίριο.
Για εμάς κάθε έργο αντιμετωπίζεται ως νέα πρόκληση. Από την αρχή της συνεργασίας, αλλά και μετά την ολοκλήρωση της κατασκευής είμαστε δίπλα στον πελάτη. Αναλύουμε τις απαιτήσεις ενός έργου και διασφαλίζουμε τον άρτιο σχεδιασμό, την λειτουργικότητα, την ποιότητα και την ταχύτητα κατασκευής.

Στόχος της επιχείρησής μας είναι να προσφέρουμε στους πελάτες μας ολοκληρωμένες λύσει, έτσι ώστε το τελικό αποτέλεσμα να είναι τεχνικά άρτιο και οικονομικό.

 

 

 

 
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

και θα έρθουμε άμεσα στον χώρο για να ακούσουμε τις ανάγκες σας και να σας προτείνουμε την ιδανική λύση για οποιαδήποτε κατασκευή με γυψοσανίδα επιθυμείτε να πραγματοποιείσετε στην οικία ή τον επαγγελματικό σας χώρο στην Λάρισα και σε όλη την Θεσσαλία.